Wij zijn de incubator voor
student ondernemers op de VUB

Sta je te popelen om jouw eigen start-up te lanceren?

Laten we in contact komen!Wat kunnen we jou bieden

Wat kunnen we jou bieden

Co-working space - Usquare

Trainingen en workshops

Ons netwerk

Een eigen onderneming uit de grond stampen is niet makkelijk. Aanmoedigingen zullen zeker welkom zijn. As we said, we’ve got you! Daarnaast geven we jullie met deze plek een plaats waar jullie meetings kunnen organiseren, klanten kunnen ontvangen, events kunnen organiseren etc. 👏

Op ons menu vind je zowel verschillende opleidingen als workshops terug die te maken hebben met ondernemerschap. Alle jonge ondernemers die deelnemen aan Start.VUB (afhankelijk van de fase waarin ze starten) krijgen toegang tot advanced masterclasses en intensieve trainingen.

#branding #sales #marketing #legal #pricing #funding

Een klantenlijst aanspekken, ‘t blijkt een uitdaging. Waar vind je de juiste prospecten, kan je kennis met hen maken etc… Wij trachten dit vraagstuk te vergemakkelijken door netwerkevents te organiseren waar jullie jullie start-up kunnen introduceren en nieuwe contacten kunnen leggen.

Twijfel zeker niet om input te vragen aan de coaches en experts. Wanneer deze overtuigd zijn van jouw motivatie, kunnen zij jou introduceren in hun eigen netwerk.

“Onze business-experts en coaches staan voor jou klaar.”

– Ons Start.VUB team

De co-working space ligt op 5 minuten lopen van de hoofdcampus van VUB en is dus zeer gemakkelijk bereikbaar👌

Onze Startups

VUB organiseert een heel aantal bijkomende services en opleidingen voor student-ondernemers.

Statuut student-ondernemer

Wanneer je een start-up combineert met een opleiding geeft de VUB jou recht op dit flexibel statuut. Dit zorgt ervoor dat geen van beiden in gedrang komt en je de verschillende activiteiten beter kan afstemmen op elkaar.

Meer info over dit statuut vind je hier terug
Stuur een email naar ‘start@vub.be’ wanneer je dit statuut wil aanvragen.

Opleidingen en workshops rond ondernemen

Master of Science in management, postgraduaat in Innovation and Entrepreneurship in Engineering, the Starter Seminars, en verschillende keuzenvakken en trainingen.

Het volledige programma vind je hier terug.

Dit alles is mogelijk dankzij: